Дон ПСЛ
Пятница, 29.03.2024, 12:57

Главная отчет директораРегистрацияВход
НАШ АДРЕС: ул. Университетская, 82 тел. 311–25–77 электронный адрес:dpsl@meta.ua ВКонтакте

З В І Т

директора  ДЦ  ПТОБА Адам`янця  А.Р.

за підсумками  2011-2012 н.р.

В 2011-2012 навчальному році ДЦ ПТОБА здійснював  підготовку робітничих кадрів згідно чинних ліцензій в межах ліцензованих обсягів, що відповідають фактичному контингенту та державному класифікатору. Навчання здійснювалось згідно скоригованих планів.

Контингент учнів на 01.09.2011 року складав 319, в тому числі на базі базової загальної середньої освіти з отриманням повної загальної середньої освіти 220, на базі повної загальної середньої освіти 99, випуск 114.                 12 випускників отримали диплом з відзнакою. 13 зареєструвалися на ЗНО.

Навчально-виробничий процес здійснювався в 7 кабінетах професійно- теоретичної та загально-технічної підготовки, 13 загальноосвітньої підготовки,  2 лабораторіях, 7 майстернях, 2 навчально-практичних центрах «БудМайстер» та «Кнауф Маркетінг», на базі яких окрім первинної професійної підготовки здійснюється перепідготовка незайнятого населення і підвищення кваліфікації. У 2012 році за результатами роботи центру «Кнауф» отримано подяки і грамоти.

Навчально-виробничий процес здійснюють 36 педпрацівників. В 2011-2012н.р.  викладачам спецтехнології Ворошкевич В.І. і фізичної культури Міненкову Л.О. підтверджено раніше встановлену кваліфікаційну категорію «Спеціаліст вищої категорії» і педагогічне звання «Старший викладач». На рівні центру пройшли атестацію 5 педпрацівників.

Педагогічний колектив продовжував працювати над методичною проблемою «Мотивація педагогічної діяльності як засіб формування компетентіснозорієнтованої особистості». В навчальний процес впроваджувалися інноваційні технології: технологія ділової гри, проектна технологія навчання, модульна технологія навчання, здійснюється інформатизація і комп`ютерізація навчального процесу.

Викладач Туркіна Н.П. виступила виступила на Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Впровадження психолого-педагогічних технологій у навчальний процес». Викладач Кашук О.Б. взяла участь в фаховому конкурсі «Кращий працівник року» в номінації «Кращий викладач ПТНЗ», де посіла сьоме місце.

В цілому в ДЦПТОБА проводиться системна робота з вивчення, узагальнення, впровадження та розповсюдження  передового педагогічного досвіду через взаємні відвідування уроків, проведення позакласних заходів, відкритих уроків, ярмарок, науково-практичних семінарів, публікацій. Підсумки та кращі результати надані до енциклопедії профтех.

На базі центру в 2011-2012н.р. проводився обласний тур міжнародного конкурсу знавців української мови ім.П.Яцика, конкурси професійної майстерності серед учнів «Кращий за професією», в яких не тільки беруть участь, а і перемагають  учні та викладачі центру. В обласному конкурсі фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії монтажник гіпсокартонних конструкцій переможцем став Черніков Д. учень групи  МСМ-10 (майстер в/н Єрмакова Т.В.). В міжнародному конкурсі юних істориків «Лелека» взяв участь Доброскок Е. група МЕ-11 (викладач Морозова Н.В.)

В центрі створена ефективна система виховної роботи, яка спрямована на національне виховання, правову освіту, створення умов для розвитку здібностей та корегування інтересів учнів. На базі музею Бойової Гвардійської Слави ім.. маршала В.І.Чуйкова протягом року проводяться патріотичні виховні заходи до Дня Перемоги, дня визволення Донбасу, України від німецько- фашистських загарбників (керівник Телегін В.І.). Здійснюється волонтерська, екскурсійна робота, походи, автопробіги місцями бойової слави.

Фізкультурно-масова робота забезпечена необхідною матеріальною базою, наявний обладнаний фізкультурно-спортивний комплекс, до складу якого входить спортивна зала, тренажерна зала, спортивний майданчик.

Адміністрація дотримується умов колдоговору, виконує їх. Порушень немає. Протягом 2011-2012н.р. за рахунок позабюджетних коштів були здійснені виплати премій співробітникам в розмірі 37746 гривень, матеріальної допомоги - 4300 грн.

Фінансова діяльність здійснюється на підставі бюджетних та позабюджетних коштів.

Доходи від позабюджетної діяльності у 2011-2012н.р. склали (тис.грн) 282509 в тому числі: оренда - 519746 грн., виробнича діяльність - 16111, платне навчання - 19868, допомога спонсорів – 87680 від фізичних осіб.

Кошти надходять як у грошовому виразі, так і у виразі засобів виробництва та господарчого інвентарю.

Доходи від оренди йдуть на сплату заборгованості за комунальні послуги, придбання будівельних матеріалів і інвентаря для здійснення ремонту  тощо.

У поточному році в центрі навчалося 9 дітей-сиріт, зарахованих на повне держзабезпечення із забезпеченням одягом, харчуванням, стипендією; 8 дітей-сиріт і дітей, що залишилися без піклування батьків, але мають опікунів. Вони зараховані на неповне держзабезпечення.

Звіт був заслуханий на загальних зборах колективу 16.06.2012р., протокол № 3.